Pink Heart Tail

Insta-chock

Chocken man får när ens bild på insta får 377 likes... wtf liksom. Någon tagg var tydligen populär! haha.
 
 
 
Nåja, idag har jag, Jason och mina söta kusiner varit ute på cykeltur nere vid havet. Super mysigt! Sen åkte jag in till stan och kollade runt lite i affärer och lunchade. Köpte ett par nya svarta shorts, lite smink och annat kraffs. Ville shoppa såååå mycket mer, men kännde att jag får hålla lite i pengarna haha.. Sen på kvällen tog jag en låång powerwalk/springrunda, eeh, om jag ska vara ärlig så gick jag vilse så var faktiskt lite ofriviligt långt. Men det är så sjukt roligt att känna av och framför allt SE reslutat. Är så peppad och glad att jag kommit igång igen :)
 
 
 
Beställde en sallad, fick rödbetor, broccoli och fetaost. eh, jaha haha
 
 

Fredag!

 
Precis haft lite fredagsmys med min moster, vi kollade på dom två senaste avsnitten av Svenska Hollywood fruar, haha älskar verkligen Maria Montazami, hon är ju bara så charmig och helt underbar!  
 
Idag har jag varit lite lediga så passade på att kolla in ett museum som ligger nere i stan, gillade science avdelnigen och framför allt den jättestora jordgloben. 
Sen fick jag en rabatt på massage av min moster så idag passade jag på att gå till en jätte trevlig liten skönhetssalong och fick en häärlig massage, det var verkligen behövligt och jag somnade nästan, så avslappnande. Det fanns massa roligt att välja på, tänkte först pröva en hotstone massage.. Men det blev en hederlig swedish massage... haha. Men det är ju den jag är van vid och som jag vet att jag tycker om så då blir jag ju inte blir besviken ;) Men nästa gång får jag nog pröva något annat! På kvällen blev det gymmet och var typ själv där, skönt! Jag har haft en bra fredag med andra ord. Hoppas alla mår bra där hemma, tänker på er! 
 
 
Lite bilder från idag 
 
 
 haha jag älskar verkligen den här gigantiska jordgloben. Ville ta med mig den hem :D
 
 
 
 
 
Nä, nu ska jag bädda ner mig i sängen, är sååå trött. Godnatt från andra sidan jordklotet, ha en trevlig dag! <3

Amanda Seyfried

En person som jag verkligen är sjukt imponerad av är Amanda Seyfried. 
Riktigt duktig skådespelare, model och kan sjunga som en ängel. Dessutom är hon en av dom absolut vackraste kvinnorna jag någonsin sätt.  Är det ens möjligt att vara så perfekt? Helt stört. girl crush typ. 
 
 
'
 
 
 
 
 
 
 
 

Dagens app - RunKeeper

Tänkte tipsa om en jättebra app som jag använder när jag är ute och springer/pw! 
 
Den räknar ut hur långt man sprungit, hur många kalorier man brunnit, tar tiden osv.  Man kan välja olika aktiviteter som springa, pw, simma eller cykla. Super! :) Jag tävlar med mig själv och tycker att jag blir mer motiverad av att komma ut och springa nu, vill ju slå mitt rekord, pröva nya rundor för att se hur många km det är och bevisa för min pojkvän att jag faktiskt kommit igång med tränigen :) Wihoo
 
Det bästa med appen är att man kan även följa sina vänner och peppa varann! Om ni vill komma igång med tränigen nu till hösten, kolla in appen!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

a7x nya album - ett skämt

Besviken.
 
Idag släpptes Avenged Sevendols nya album och jag har redan lyssnat igenom det. Men jag är så besviken. Seriöst, här har man väntat i hundra år på att Avenged Sevenfold ska släppa nytt album, och när det ÄNTLIGEN KOMMER så suger det?!
 
Vad fan hände där liksom? Det är ju så pinsamt dåligt. a7x  äldre plattor är så jävla bra så släpper dom denna smörjan från ingenstans? Är det seriöst detta ni suttit och klurat på i typ 3 år? Jag tycker så här att är man inte redo att släppa nytt så ska man fan inte göra det heller!
 
Sämst trummis, SÄMST TRUMMIS, Saknar the rev.
Bara cleansong, genom hela albumet.
Segt, smörigt, radiomusik, sellout, mesigt och låtarna är väldigt lika varann. NEJ. Hade större förväntnigar på er. Avenged sevenfold är ett av mina absoluta favoritband, har lyssna på dom sedan -03, Jag vet hur bra dom är egentligen, något gick bara jääävligt fel denna gången. Så tyvärr gubbar, detta var katastrof, KATASTROF, SABOTAGE, FÖRFÄRLIGT. Tänk er själva om eran favorit artist/band hade släppt ett nytt album med inte en ända bra låt i? Jag.känner.mig.tom. Ni har alltid funnits där för mig, alltid. Men detta...
 
Jag är glad att jag inte hann göra min fantattoo än, för den här skitsmörjan kan jag fan inte stödja, rena dansbandsdängan!!!!
 
 
 
 

The hell is empty

 
All the devils are here
 
 
 
 
 
 

Here we go again

 
Wihoo. Idag har det varit varmt ute, gått i linne/shorts och smetat på mig massor av solkräm, dock har jag lyckats bränna mig i hårbotten, suck. Ganska skön känsla att veta att man håller på att gå mot sommaren igen! Ingen regning höst och ingen slaskig vinter för min del, gött! Idag har jag och Johnny varit i parken och lekt hela dagen, vi tog med oss lunchen dit och picknickade :)
 
 
 
 
 
Jag har kommit igång med träningen. Varit ute och sprungit eller pw ca 6 km nästan varje kväll sen jag kom hit, tycker det är en ganska bra början :) Det var faktiskt enkelt att komma igång då jag lever in princip ett helt nytt liv här borta med nya rutiner och förändringar, så då passar jag även på att äta hälsosammare och komma igång med träningen på riktigt igen.
 
Brukar springa på kvällarna tills det blir alldeles kolsvart, lite svårt att se vart man sätter fötterna ibland då det inte alltid finns lampor vid vägen... får nog skaffa mig en pannlampa så jag inte trampar ihjäl en orm eller nått haha, men satan vad härligt det är att komma högst upp på toppen av backen och se alla gatolyktor lysa under än. Det är typ ingen planmark här i området, bara upp och ner upp och ner. Så 6 km kan ibland kännas som typ 1000 mil med tanke på alla jävla uppförsbackar hela tiden haha. Får lägga upp en bild någon dag :3
 
 
 
 

Helgen

TJOFLÖJT!
Jag har haft en jättebra helg! Igår hade vi grillkväll med lite gäster. God mat, vin och kareoke! Väldigt trevligt :) 
 
 
 Outfit
 
 
 
Idag åkte vi en liten sväng till en djurpark, påminnde lite om slottskogen fast med australienska djur. Åh dom var så vackra, hoppas att jag får se några ute i naturen på riktigt!  
 
 
 
Fina kusiner <3 
 
 sååå söt!
Koala <3 Den såg så mysig ut, ville bara krama den!! :D
 
Strutsfest
 
 

Cat vs Dog

Hahah
 

Svenska pannkakor

dag har jag och Johnny lekt massor, både i parken och hemma. Han envisades med att jag skulle läsa en engelsk barnbok. Jag tänkte att det kan la inte vara så svårt, borde la vara hyfsat lätta ord i en barnbok för typ 5 åringar. Men såklart, var det värsta diktboken och eftersom vissa saker var tvungna till att rimma så var det alla möjliga konstiga och långa ord som jag aldrig hört talas om tidigare :S Johnny ville tillslut inte höra mer, förståligt.... Så vi gjorde svenska pannkakor istället. Efter vi hämtade Evelina från skolan blev det pannkakskalas! Det var så uppskattat och barnen tyckte det var sååå gott!
 
Sen hjälpte jag Evelina med hemläxan, läxan var att man skulle måla upp sitt eget zoo. Evelina fick en briljant ide att hon skulle göra ett svenskt zoo med bara svenska djur. Så djurparken är nu fylld med älgar, renar, vargar och järvar istället för lejon, zebror och elefanter. Sen har hon målat dit en "Köttbullerestaurang" och ett "pannkakscafe" så gulligt! :') jag kan kanske lägga upp en bild när djurparken är klar! 
 
 
 
 
 
Jag såg precis klart på en jätte konstig dokumentär. Det handlar om en pojke som berättar att han kan minnas sitt förra liv. Enligt föräldrarna så har han berättat samma sak ända sedan han började lära sig att prata. Tillslut väljer mamman i familjen att gräva djupare i historien och då kommer det upp saker som faktiskt stämmer överens med det pojken säger. Är detta bara skumma sammanträffanden, påhittat eller är det faktiskt sant? Hmm, jag är grymt kluven, tycker den var ganska intressant iallafall...
 
 
 
 
 
 
 
 

.

 
 

spider

Hejhopp! Idag mår jag tusen gånger bättre, hade det att göra med min huskur som jag drack igår kväll kanske?! Hm, känner mig iallafall mycket friskare! Sköönt. 
 
Idag har jag och min släkt varit nere vid stranden. Så härligt att få komma ut i naturen lite när man legat i sängen i typ tre dagar och snorat. Evelina och Johnny satt och läste tillsammans imorse innan vi åkte, så söta! 
 
 
 
Här är lite bilder från stranden :) 
 
 
Maaassor av surfare ute idag
Promenerade längst stranden :) 
 
Moster och jason :3 
 
 
 
 
 
Såg förresten en jääääättte stor spindel idag!!! Hann inte ta kort på den för den sprang iväg :( Uhse! Den var enorm. Lika stor som min hand typ. Ska se om jag hittar den sen igen så kanske jag kan ta ett kort hihi. Nu ska jag vila mig lite så jag blir helt frisk för imorgon börjar en ny arbetsvecka och då vill jag vara pigg! :) Sen blir det barbeque ikväll, mysigt!
 

whiskey

Nä nu jäklar ska förskylningen bort! Är trött på att ligga inne och snora hela helgen. Lite huskur innan läggdags så får man la hoppas att jag vaknar upp och mår bättre imorgon för så här kan man ju inte ha det. Har verkligen fått en riktig jävel till förskylning, uhse och fy det är ju skit tråkigt att vara sjuk ju.
 
Hoppas ni får en bra lördag där hemma, tänker på er <3 
 
Har ni förresten inga planer inför ikväll så spelar min pojkväns band Eldrimner på kulturkalaset ikväll.  brew house klockan 21.00! Dem spelar med b.l.a  the resistance. Gå dit och kolla ni kommer inte ångra er! ;) 
 
 
 Min pojkvän står längst bort till vänster om någon undrar.
Gå in och gilla deras facebook sida - HÄR
Hemsida - HÄR
 

Sjukling

Ligger nerbäddad under täcket med once upon a time som sällskap (bästa serien) Jag har blivit jättesjuk! :( Känns i bihålerna och näsan rinner. BLÄ. Ska gå ner och laga lite tomatsoppa, behöver varmt för halsen. 
 
Annars har allt gått finfint! Jag har lever nannylivet just nu och trivs med det :) Mina arbetsuppgifter är tvätta, hänga tvätt, laga käk, disken, städa lite, följa Evelina till skolan, hämta vid skola, men mest är det att ta hand om lilla johnny, måla, läsa, gå promenader, leka i pakren, leka hemma. Hm, ja :) Har funkat riktigt bra.
 
Min moster vill gärna att jag pratar svenska med barnen, Evelina svarar på svenska, Johnny försöker och han säger några enstaka ord men han förstår allt :)  Så det pratas mycket svenska här hemma men även engelska då min mosters man är australienare. Därför blir jag helt mindfuckad ibland.. 
Jag sa till johnny här om dagen då han frågade om vi inte kunde åka ner till stranden. "No johnny, its väldigt windigt där today.. "asså ??? Nä, växla från svenska till engelska snabbt kommer nog ta ett litet tag innan jag kommer in i det x)
 
 
 
 
 
Stranden <3 
 
 

true shit

 

WARNING!

WARNING! WARNING! WARNING! WARNING! WARNING! WARNING! WARNING! WARNING! WARNING!
 
Min rara moster tyckte att jag måste smaka på Vegemite. Det är något som är väldigt australienskt. Man kan ha det på typ... macka? Såg jättegott ut, ungefär som nutella hemma.. Efter lite tjatande så tog jag modet till att smaka och det var seriöst det äckligaste jag smakat på väldigt länge. Ingen aning vad det innerhåller, mer än att det var frutansvärt salt!!!! Det var rent ut sagt vidrigt! Kunde la lika gärna svalt  hela saltkaret? Hade uppenbarligen smakat likadant. Min moster var väldigt road dock, elakt! 
 
Så, om ni besöker detta underbara land Australien, VARINING! Smaka aldrig någonsin på Vegemite vad än eran släkt eller era vänner säger. Det försöker bara lura er!! Lovar, detta var seriöst.....EUW!
 
 
WARNING! WARNING! WARNING! WARNING! WARNING! WARNING! WARNING! WARNING! WARNING!

Första arbetsveckan!

 
Idag började min arbetsvecka och det har gått bra hitills! Måste säga att denna dagen har sprungit iväg. Det har varit varmt väder så gick i shorts och tunn tunika mitt i vintern! hoho..
 
 
Jag och min kusin passade på att leka i parken när det var så fint väder.
 
 
 
Helt plötsligt blev min kusins gossedjur auktsjuka! Var bara att åka hem illa kvick och pyssla om dem efter vi hämtat min andra kusin i skolan :))) 
 
Dr.Johnny!
Detta är johnnys absoluta favoritlek. Han säger att när han blir stor ska han bli doktor på riktigt, gullunge :3
 
I eftermiddags började det blåsa jättemycket och det blåser än! :O Tänkte krypa ner under täcket och läsa lite, får hoppas att huset inte flyger iväg! haha nä, men seriöst, är skit trött nu.. zzZzzZ Kommer somna gott ikväll :)
 
Har faktiskt blivit en officiell kaffedrickare! Jaa, jag vet att jag sagt till flera av mina vänner och kollegor att det aldrig kommer att hända. Sa alltid att man får gula tänder av kaffe VILKET ÄR SANT och även den största nackdelen med kaffe!! :O :(( Tur att jag inte dricker så mycket då, Menmen nu är det nog kört.. Drack massa kaffe för att klara jetlagen och när man jobbar med barn så är kaffe fanemej gudomligt. Godnatt! 

silent

 

the sun on my back

Kom precis hem från havet med min släkt, det har varit varmt och riktigt härligt väder idag! :) 
Igår hade jag min första arbetsdag och det gick super! Båda mina söta kusiner är snälla, hyfsat lugna och väluppfostrade barn så jag tror att detta kommer gå toppen! Eller.. så är dom fortfarande lite blyga för mig och vågar inte busa till det riktigt ännu! ;) Återstår att se.. Men jag har ju jobbat med barn i några år så tror nog att jag kommer ha koll på läget under dessa månaderna! Hoppas jag haha..
 
 
 
När vi var ute i trädgården och lekte så hörde jag och min kusin massa konstiga fågelläten, och uppe i trädet satt jätte många färgglada fåglar :D Dem var sååå fina, hann inte ta kort på dom dock :( 
 
Moster och mina Kusiner nere vid havet! 
Det var massor av surfare ute idag! 
 
 
 
 
 
 
Vi tog en liten strandpromenad, mysigt <3 var faktiskt hyfsat varmt i vattnet idag :)
 
Sommarfräknar! 
 

Höstkänsla

Jag sa ju det, jag kommer med regnet.. Idag har det öst ner mest hela dagen och det blåser något så fruktansvärt! Jag får en härlig höstkänsla i kroppen. Det har bara varit upp mot 11 grader idag, kallt!! Tycker det är lite roligt att vissa inte förstår att det faktikst inte alltid är varmt här, Australien har vinter också! Brr.
 
Har löst bamsekorsord med min söta kusin Evelina, jag tog med mig pysselboken från Sverige. Blev lite förvånad hur bra hon var på att prata och stava på svensa! kul! :D Min moster Ulrika har gjort ett bra jobb! 
 
På eftermiddagen hämtade jag och min moster lilla johnny på dagis. Var bara att ta rengkläderna på!
Men är van.. På dagiset berättade Ulrika för personalen att det är jag som kommer att hämta och lämna barnen en tid framöver. Då sa dom att bara vuxna ÖVER 18 år får hämta och lämna barnen :( När min moster förklarade att jag var 22 år skrattade dom bara och sa att jag såg mycket yngre ut! Pff yngre än 18 ser jag väl inte ut att vara? men.. tack? eller? nä. 
 
 
mysigt att lösa korsord i sängen när regnet öser ner! 
 
 
 
kallt!
 
 
 
 
 
 

dag 2

Jag kommer med regnet. 
 
Det har inte regnat i Australien på väldigt länge, vintern här har erbjudigt soliga dagar och hyfsat varmt väder. 
Men såklart, när jag anländer och ska ta en skön powerwalk så började det regna. Fast var ganska mysigt ändå och vintern här i Australien påminner mig lite om våren hemma i Sverige. Såg lite roliga fåglar när jag var ute och gick, kollade upp en fågel när jag kom hem och läste att en utav dem var en regnbågslorikit. Spännande :D Dom var så vackra och färgglada.
 
 
 
Har fortfarande jetlag, känner mig väldigt seg i kroppen och trött nästan hela tiden, dock sov jag hyfsat bra inatt! Vaknade bara vid fyra tiden och var uppe i nån halvtimma, sen somnade jag om igen. Idag har jag mest tagit det lungt och packat upp mina resväskor :) Lekt lite med min lilla kusin också, han är fem år. Han frågar hela tiden hur många nätter jag ska stanna haha. Han vill att jag ska stanna ända till påsk och till hans födelsedag, gullunge! Snart blir det middag och sen ska jag försöka lägga mig tidigt, gäller att komma ur den här jäkla jetlagen innan jag ska börja jobba!
 
Hoppas alla har det bra där hemma. Tänker mycket på mina vänner, pojkvän och min familj  <3 

And hello Australia!

Hello sydney nu är jag här!! :D 
 
Resan har gått så bra, jag är hel och fick båda mina väskor :) Har träffat min släkt som jag ska bo hos ett tag, var så kul att träffa dom igen! Myst lite med min minsta kusin Johnny :3 
Vi var ute och gick en promenad nere vid stranden , skönt när man suttit på ett plan i så många timmar. Asså det är såå vackert här!! 
 
Jag har ganska mycket jetlag.. Känns som jag är sjukt bakis typ haha, men har hållt mig vaken än så länge! Måste försöka hålla mig vaken till klockan åtta ikväll iallafall.. zzzzz får se hur det går.
 
 
 
Sydney 
 
Min moster och min söta Kusin Johnny! 
 
Jag kan inte riktigt fatta att jag är här. Att jag är så sjukt långt hemifrån, jag är i Australien! 
 

Flygresan

Mellanlandade i Peking. Allt gick smidigt och bra! Jag käka lite kina mat och sov, var lite tråkigt att inte ha något wifi dock, väntade ändå i sju timmar och hade inget att göraaaaaa >< 
 
Lite bilder 
 
yeah
 
 
Yummy in my tummy :3 
 
Ingen aning vad jag drack för nått.. smakade typ kallt te :S 
Vackert :3 

farväl Sverige

Wiho! Nu är jag påväg mot mitt nya äventyr. Sitter just nubpå planet till Stockholm och planet har wifi yes!Jag ska mellan landa i Stockholm och peking seeen är jag framme i Sydney! Blir en lååång resa. Från swe till kina tar de ca 8 timmar. Där ska jag vänta i 7 timmar, blä :( Sen från kina till Australien tar de 12 timmar. Shit kommer ta en evighet zzz. Hoppas resan går bra och smidigt. Var sorgligt att säga hejdå till familjen och pojkvännen :( fikade lite innan jag gick på planet

AAAAH!

Shiit nu börjar det allt bli pirrigt...
Har packat, fixat och städat hela dagen, hoppas verkligen jag har fått med mig allting nu!
 
Mina fina vänner  Ellen, Julia, Wessel och Maria har varit här och sagt hejdå. Tack <3 Var lite sorgligt :( 
 
 
     Maria, Ellen, Julia och Wessel. Åh mina tjejer, Jag älskar er <3
 
 
 

22

Tog såklart inga bilder från igår, bara typ två stycken...är riktigt dålig på det iblnad haha, men vi hade för roligt för att ta kort helt enkelt! :) 
Hade en bra födelsedag och en lyckad utgång på Hatten med fina vänner. Tack alla som var där och firade <3 
 
Idag har jag handlat det sista inför resan, packat lite och myst med min pojkvän. På söndag bär det av, pirrigt!!!
 
För er som inte vet så ska jag åka till Australien! Ska vara barnflicka åt mina små söta kusiner som bor i New castle. Ska bli så spännande, jag kommer bo och jobba hos min släkt i ca 4 månader, sen får vi se vart det bär av och när jag kommer hem :) Har en hembiljett om ca nio månader MEN den är ombokningsbar, så om jag vill stanna längre så går det.. eller om jag längtar ihjäl mig hem så kan jag ta nästa flyg till Sverige :3 
 
Wessel och Lillen 
 
<3
Haha smakade Maria Montazamis vin! det var faktiskt helt okej :)))) 

Bye bye

You can't always control who walks into your life but, you CAN control which window you throw them out of 
 
Hajdå patetiska kryp :)
 
 
 

Grattis till mig!

Idag är det ingen vanlig idag, för idag är det min födelsedag! WIIHOOOO!!!
 
Jag har fått frukost på sängen och fina presenter :) Bla en stor resväska! Så nu är det bara att börja packa in för söndag hihihi.
 
Dagen ser ut så här: Kalas med familjen :3 Jag har bestämt tacos och marängsviss till effterätt nam nam.
Sen blir det fira med kompisarna! Det är ju torsdag,och torsdagar på sommaren betyder ju bara en sak - HATTEN!
Denna dagen kommer bli awesome, lägger la upp lite bilder sen eller imorgon :3 
 
Grattis på min dag! :3 
 
 
 

RSS 2.0
ellysita Follow on Bloglovin