Pink Heart Tail

Tillbaka i Bundy

 
 

Jag är tillbaka i Bundaberg. Efter den lyckade festivalen åkte jag tillbaka till mina släktingar i Noosa där jag strosade runt i 10 dagar. Jag gick på bio med mina släktigar, såklart. Jag och Lee åkte till en nationalpark utanför Noosa och vandrade upp för ett berg, så jäkla varmt! Men underbar utsikt när man väl kom upp. Jag träffade min nya vän Jennifer som var med mig på festivalen, oj vad mycket vi hade att prata om, vi kunde sitta i timmar och bara tjöta, vissa personer klickar man helt enkelt med. Jag fick även träffa min vän Erica som jag umgicks så mycket med i Newcastle. Hon har nu slutat sitt au pair jobb och är ute på resande fot innan hon beger sig hem till Sverige. ÅH vad kul det var att se henne igen! Hon hade fyra dagar i Noosa så vi passade på att ses och det måste vara de bästa dagarna jag haft i Noosa. Vi hängde på stranden, gick på utomhus bio, tog några öl på surfhouse, åt ute, fikade, promenerade i nationalparken. Vi hade mycket tid att ta igen och himla mycket att prata om. Åh, fina Erica, tack för dessa dagar, det var verkligen superkul att se dig igen.

 

Efter att Erica satte sig på bussen mot nya äventyr så kändes det lite tomt inom mig, jag vet inte när jag kommer att få se henne igen. Jag kom då att tänka på alla fina människor som jag har träffat här borta, kommer jag få se dem igen? Ja. Jag tror, att de personerna som jag klickat mest med, som ger mig något fint och vänskapligt tillbaka, dem kommer jag att få träffa igen, förr eller senare.

 

Min sista dag i Noosa spenderades i….. Sängen!! Woho, en riktigt jävla förkylning har bitit sig fast. Jag måste bara säga att bussresan upp till Bundy (6.5h) var inte direkt det mest party jag gjort i mitt liv, iskall AC och proppfull buss. Jag satt bredvid en kille i min ålder och vi sov båda två mestadels av resan, dock vaknade vi upp av att våra skallar mötte varandra, vi hade somnat mot varandra och BONK sa det bara krockade vi, eeh lite awkvard…  

 

Nu är jag i alla fall tillbaka i Bundy, jag har bott hos Elvie och Keiths i en vecka i deras stora hus som ligger på en gammal (och förhoppningsvis ej aktiv) vulkan med utsikt över havet, de är också släktingar till mig. De har visat mig runt i staden och vi åkt ner till stranden och gått promenader. Jag har också sett miljoners miljarders bilder på de svenska släktingarna som utvandrade till Australien från Sverige, jag vet inte hur många fotoalbum jag tålmodigt har gått igenom och jag vet inte hur många texter jag fått översätta från svenska till engelska, men lite spännande har det allt varit. Kakor, massor av kakor i alla möjliga former har jag blivit matad med, cheesecake, pudding, äppelpaj, fruktkaka, chokladkakor, kex… Haha, dem är verkligen urgulliga. Ja, annars har jag mest vilat mig och laddat upp batterierna inför tre förhoppningsvis intensiva  månader med farmjobb. Jobbet börjar imorgon, IMORGON. Jag är taggad, men också en smula rädd haha. Men det kommer nog gå bra, jag uppdaterar så småningom hur jag trivs på mitt nya arbete.

 

Farväl  Noosa <3 Nu får vi se när jag kommer tillbaka, kanske nästa år? 
 
Fina Erica!
 
 Från min och Lees utflyckt!
 
 

Life is not meant to be lived in one place

 
Jag hade ett väldigt bra liv i Sverige, eller rättare sagt, jag hade ett liv som jag var hyfsat nöjd med för tillfället. Jag hade mina underbara nära vänner, ett jobb som jag trivdes med, en jättebra pojkvän…
 
Ändå hade jag en sådan stor längtan bort. Jag ville komma ifrån Sverige, så långt jag bara kunde, i en långtid. Jag visste att jag någon gång i mitt liv skulle ut och resa eller flytta utomlands själv då jag anser att livet inte är till för att levas på ett och samma ställe, man måste ut och röra på sig, röra om i sitt liv lite grann.

Jag har rest runt och flängt en del sedan jag kom till Oz. än så länge har jag bott i fem olika städer vilket är mer än jag bott i Sverige. Allting jag just nu äger finns i min resväska. Mitt liv är där i, jag bär runt mitt "hem".Jag vet inte vad som kommer hända, jag hoppas att mitt farmjobb sätter igång snart så jag kan få mina 88 dagar, så jag kan stanna längre... Jag har egentligen inte några större planer för min framtid här borta, jag vet bara några ställen som jag vekligen vill besöka eller flytta till, men jag tar dagarna som de kommer.

 
Många gånger ställer jag mig själv frågan - Vad gör jag här?! Vad gör jag egentligen här borta? Vad vill jag uppnå med att resa ifrån allting? Jag hade det ju så himla bra, har jag slängde iväg allting? Kommer det vara värt det? Finns verkligen det jag söker (vad fan det nu är) på andra sidan jordklotet? Vissa lämnar sitt hemland för att de   inte har något annat val. Andra lämnar all ”skit” bakom sig och flyttar utomlands för att börja om, starta ett nytt liv. Vad är egentligen min anledning? Syftet är, att det finns så himla mycket för mig här ute i världen. Jag är så himla nyfiken och jag vill upptäcka så mycket jag bara kan och är rädd att jag inte ska ha tid eller pengar för att se allting jag vil. Jag har sätt Kungälv nu, i 22 år faktiskt. 

Det är en utmaning för mig att se mina vänner och familj uppleva saker ihop ”utan mig”. Se mina tjejer åka på konserter i Stockholm, åka till London och planera utomlandsresor, när de gå ut på krogen, har grillkvällar, filmkvällar, dem frågar mig aldrig längre om jag vill vara med, jag blir inte inbjuden på ”event” på facebook, såklart, jag är ju i Australien! Detta är och har varit en väldigt bra prövning för mig då jag för några år sedan kunde bli svartsjuk, osäkerhet var det såklart i grunden men jag är nu så himla glad att jag har en helt annan känsla och syn. Jag har insett att allting handlar om hur mycket du kan lita på de människor som du älskar. Lita på vilka som är ens riktiga vänner. Ibland är jag rädd att mina nära vänner ska sluta vänta på mig, men jag vet innerst inne att det inte skulle hända, de som står mig nära är vänner jag aldrig vill förlora, jag kommer att kämpa för att ha kvar dem i mitt liv, även om jag är på andra sidan jordklotet. Jag vet vilka jag kommer ha kvar när jag kommer hem, och dem betyder ändå mest för mig i slutändan. De personerna som jag tappar på vägen är vänner jag anatgligen hade tappat någon gång i mitt liv ända, bara en fråga om tid.


When Deathcore goes Accoustic

 
 

Future festival

Future festival kan vara det bästa jag någonsin gjort i hela mitt liv när det gäller festsammanhang! OMFG. Jag har ju bara varit på typ metal konserter/festivaler innan, jag är van att man blir helt mosad och knappt kan andas, men detta var en helt annan stämmning, vi stod alltid långt fram, det var som en stor jävla fest, alla dansade och hade roligt, fast utomhus i värmen, fast med riktigt stora DJ, musiken man hör på krogen, fast på riktigt, fast i Australien.  Ja, jag ska lätt göra om detta nästa år, joinar ni mig då? ;) Gjorde en liten video, här är lite bilder också. 
 
 
 
 
 
 
Bild från innan jag blev arresterad.... Nä, snygga aussiepoliser var på plats. 
 
 
 

RSS 2.0
ellysita Follow on Bloglovin