Pink Heart Tail

Life is not meant to be lived in one place

 
Jag hade ett väldigt bra liv i Sverige, eller rättare sagt, jag hade ett liv som jag var hyfsat nöjd med för tillfället. Jag hade mina underbara nära vänner, ett jobb som jag trivdes med, en jättebra pojkvän…
 
Ändå hade jag en sådan stor längtan bort. Jag ville komma ifrån Sverige, så långt jag bara kunde, i en långtid. Jag visste att jag någon gång i mitt liv skulle ut och resa eller flytta utomlands själv då jag anser att livet inte är till för att levas på ett och samma ställe, man måste ut och röra på sig, röra om i sitt liv lite grann.

Jag har rest runt och flängt en del sedan jag kom till Oz. än så länge har jag bott i fem olika städer vilket är mer än jag bott i Sverige. Allting jag just nu äger finns i min resväska. Mitt liv är där i, jag bär runt mitt "hem".Jag vet inte vad som kommer hända, jag hoppas att mitt farmjobb sätter igång snart så jag kan få mina 88 dagar, så jag kan stanna längre... Jag har egentligen inte några större planer för min framtid här borta, jag vet bara några ställen som jag vekligen vill besöka eller flytta till, men jag tar dagarna som de kommer.

 
Många gånger ställer jag mig själv frågan - Vad gör jag här?! Vad gör jag egentligen här borta? Vad vill jag uppnå med att resa ifrån allting? Jag hade det ju så himla bra, har jag slängde iväg allting? Kommer det vara värt det? Finns verkligen det jag söker (vad fan det nu är) på andra sidan jordklotet? Vissa lämnar sitt hemland för att de   inte har något annat val. Andra lämnar all ”skit” bakom sig och flyttar utomlands för att börja om, starta ett nytt liv. Vad är egentligen min anledning? Syftet är, att det finns så himla mycket för mig här ute i världen. Jag är så himla nyfiken och jag vill upptäcka så mycket jag bara kan och är rädd att jag inte ska ha tid eller pengar för att se allting jag vil. Jag har sätt Kungälv nu, i 22 år faktiskt. 

Det är en utmaning för mig att se mina vänner och familj uppleva saker ihop ”utan mig”. Se mina tjejer åka på konserter i Stockholm, åka till London och planera utomlandsresor, när de gå ut på krogen, har grillkvällar, filmkvällar, dem frågar mig aldrig längre om jag vill vara med, jag blir inte inbjuden på ”event” på facebook, såklart, jag är ju i Australien! Detta är och har varit en väldigt bra prövning för mig då jag för några år sedan kunde bli svartsjuk, osäkerhet var det såklart i grunden men jag är nu så himla glad att jag har en helt annan känsla och syn. Jag har insett att allting handlar om hur mycket du kan lita på de människor som du älskar. Lita på vilka som är ens riktiga vänner. Ibland är jag rädd att mina nära vänner ska sluta vänta på mig, men jag vet innerst inne att det inte skulle hända, de som står mig nära är vänner jag aldrig vill förlora, jag kommer att kämpa för att ha kvar dem i mitt liv, även om jag är på andra sidan jordklotet. Jag vet vilka jag kommer ha kvar när jag kommer hem, och dem betyder ändå mest för mig i slutändan. De personerna som jag tappar på vägen är vänner jag anatgligen hade tappat någon gång i mitt liv ända, bara en fråga om tid.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
ellysita Follow on Bloglovin